Du er her: Forside > Om

Reklame for 3byggetilbud

Frygter du en dyr regning fra en elektriker?

Indhent 3 tilbud - det er gratis, nemt og hurtigt

Få 3 tilbud på elarbejde

Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at spare penge samtidig med, at du får klaret dit elarbejde af en dygtig og professionel elektriker eller autoriseret elinstallatør, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden.

3byggetilbud er en service, hvor du hurtigt og nemt kan indhente 3 tilbud på små såvel som store opgaver lige fra eltjek i forbindelse med en hushandel til opsætning af en ladestander til din elbil. Du vil i løbet af få hverdage modtage op til 3 tilbud fra erfarne og velrenommerede virksomheder, som 3byggetilbud samarbejder med. Du er altså i trygge hænder, hvis du vælger at finde en elektriker eller autoriseret elinstallatør gennem 3byggetilbud.

Denne hjemmeside er ejet og drevet af virksomheden Frumik, som har CVR-nummer 29951489 og adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Du kan kontakte os på elektrikertjek @ gmail.com.

Denne hjemmeside gør ikke brug af cookies. Der bliver ikke søgt efter eller gemt personlige oplysninger om dig, når du besøger denne hjemmeside.